Πολωνία: Εκτός Μουντιάλ ο Μόντερ λόγω τραυματισμού

μουντιάλ κατάρ

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Πολωνός μέσος Γιακούμπ Μόντερ λόγω τραυματισμού, μετά την επίσημη ενημέρωση της ομάδας του.

Απώλεια για την εθνική ομάδα της Πολωνίας, καθώς ο 23χρονος μέσος Γιακούμπ Μόντερ τίθεται οριστικά εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. μουντιάλ κατάρ

Την είδηση έκανε γνωστή η Μπράιτον, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Πολωνός μέσος, μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή Ντέιβιντ Γουέιρ. Σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Μόντερ πέρασε για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου για να επιλύσει το πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου του, που αποκόμισε  τον περασμένο Απρίλη στον αγώνα απέναντι στη Νόριτς. μουντιάλ κατάρ

“Η αρχική διάγνωση για τον  Μόντερ ήταν πολύπλοκη αναφορικά με την σοβαρότητα του τραυματισμό του στο γόνατο. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εφικτό να τον έχουμε κοντά μας πριν το πέρας του χρόνου.”

Για το θέμα του Μόντερ τοποθετήθηκε και ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Πολωνίας Γιακούμπ Κβιατόφσκι.

“Θέλαμε ο παίχτης να έρθει στην Πολωνία για την αποθεραπεία του από τον σοβαρό του τραυματισμό. Το κλαμπ του ωστόσο μας διαβεβαίωσε πως μπορεί να του παρέχει  την κατάλληλη περίθαλψη και πως γνωρίζουν να χειρίζονται τέτοιους τραυματισμούς. Προσευχόμαστε για τον Γιακούμπ ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν.”

Με 2 συμμετοχές στο Euro 2020, θεωρείται πλέον σταθερό μέλος της εθνικής ομάδας της Πολωνίας. Η παρουσία του στο ερχόμενο Μουντιάλ θα ήταν κάτι παραπάνω από πιθανή αν δεν είχε την ατυχία αυτή.