Το δίλλημα του Ντε Μπρόινε

Μια σημαντική μορφή για την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και για την Εθνική ομάδα της χώρας του, απαντά σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο δίλλημα.

Ένας άνθρωπος που βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, έχει στραμμένο το βλέμμα του σε περισσότερες μεγάλες διακρίσεις.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει πολλούς λόγους να ανυπομονεί για την έναρξη της σεζόν 2022-23, με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και του Βελγίου να ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις σε Premier League, Champions League  και φυσικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε μια γεμάτη χρονιά όπως αναμένεται .

Ο 31χρονος, ο οποίος δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είπε στο Forbes όταν του ζητήθηκε να κάνει την επιλογή του ανάμεσα στην διάκριση ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις: «Νομίζω ότι να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί αυτό συμβαίνει μόνο κάθε τέσσερα χρόνια.

«Επιπλέον, είμαστε μια μικρή χώρα, οπότε η κατάκτηση του Μουντιάλ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό με τη χώρα μας, θα ήταν απίστευτο. Αλλά δεν θέλω πραγματικά να διαλέξω».