Δεν θέλει να χάσει το Μουντιάλ ο Πογκμπά

Αγώνα δρόμο για να προλάβει το Μουντιάλ του Κατάρ κάνει ο Πολ Πογκμπά.

Ο Πολ Πογκμπά μπορεί να κατέκτησε με την εθνική Γαλλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο 29χρονος έχει «χορτάσει» από τίτλους.  Η ρήξη στον μηνίσκο δε φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τον Γάλλο, αφού  ο ίδιος αποφάσισε να αποφύγει το χειρουργείο και να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μετά τον τραυματισμό του Πογκμπά στον μηνίσκο στο φιλικό της Γιουβέντους με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα, υπήρχε το ενδεχόμενο ο παίκτης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα στο γόνατο. Αν περνούσε την πόρτα του χειρουργείου, ο Γάλλος χαφ της Γιουβέντους θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες με κίνδυνο μάλιστα να χάσει τη συμμετοχή του στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Κατόπιν συζητήσεων με τα αρμόδια ιατρικά επιτελεία, ο Πογκμπά αποφάσισε να ακολουθήσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις στον μηνίσκο. Ένα πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί αρχικά στο γυμναστήριο και στην πισίνα και έπειτα στο γήπεδο. Όπως μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό, η θεραπεία αυτή θα επιτρέψει στον Γάλλο σταρ να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου 7-8 εβδομάδες, έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού.