Ο Μπουφάλ δίνει σύνθημα πρόκρισης

μουντιάλ κατάρ

Ο Σοφιάν Μπουφάλ, έπλεξε το εγκώμιο της εθνικής και τόνισε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα εφόσον παρουσιαστεί έτοιμη και παίξει ανάλογα με τις δυνατότητες της.

Ο μεσοεπιθετικός της γαλλικής Ανζέ μίλησε για την καριέρα του, την εθνική Μαρόκο αλλά και το Μουντιάλ του Κατάρ. μουντιάλ κατάρ

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Για την εθνική και την συμμετοχή της στα γήπεδα του Κατάρ, ο Μπουφάλ ανέφερε πως είναι μεγάλη ευκαιρία, καθώς η ομάδα είναι στην καλύτερη της φάση, με όλους τους ποιοτικούς της παίκτες να λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση και πως εφόσον είναι όλοι καλά, με την καθοδήγηση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Για τον Βόσνιο κόουτς συνέχισε, λέγοντας ότι είναι ο αναμορφωτής του Μαρόκο και ότι είναι τέλειος επαγγελματίας που γνωρίζει πως να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του. μουντιάλ κατάρ

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Για την εν γένει διοργάνωση του Μουντιάλ, ανέφερε πως όλες οι ομάδες είναι δυνατές και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Τέλος για την δική του συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σχολίασε πως αποτελεί την υψίστη τιμή για κάθε παίκτη και πως θα δίνει πάντα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr