Όλη η Γαλλία στις πλάτες του

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ποιος θα περίμενε πως ένας 23χρονος θα ήταν ο ηγέτης της Γαλλίας; Κι όμως, ο Εμπαμπέ ανέλαβε αυτόν το απαιτητικό ρόλο.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν επέλεξε τυχαία να παραμείνει στη χώρα του και συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από επιλογή θέλει να συνδυάσει τη μεγαλύτερη-αυτήν την εποχή- ομάδα της Γαλλίας με την Εθνική. Θέλει να είναι ο απόλυτος ηγέτης, αυτός που θα πάρει στις πλάτες του μία ολόκληρη ομάδα, μία ολόκληρη χώρα, ένα ολόκληρο έθνος. προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Πρώτος σκόρερ στο 9.00

Αν δεις κανείς την ηλικία του, θα απορήσει πώς ένας τόσο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί και σηκώνει τέτοιο βάρος. Απ’ ό,τι φαίνεται και από τις επιλογές του Εμπαμπέ, δεν φοβάται να μπει μπροστά και να ηγηθεί. Ακόμη και με συμπαίκτες που στελεχώνουν τις καλύτερες ομάδες του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, που επέστρεψε στην Εθνική, ο Ούγκο Γιορίς, ο Πολ Πογκμπά κλπ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Από στοιχηματικής άποψης, το να βγει πρώτος σκόρερ στα γήπεδα του Κατάρ με 9.00 απόδοση στο Pamestoixima.gr, μόνο ασυγκίνητους μας αφήνει. Αρχικά, ο 23χρονος στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο -ήταν και τέσσερα χρόνια μικρότερος- βγήκε δεύτερος σκόρερ με τέσσερα τέρματα, πίσω από τον Άγγλο Χάρι Κέιν που είχε έξι. Επιπλέον, ο Ντιντιέ Ντεσάν όταν αποφασίζει να παίξει η ομάδα του με 4-4-2, επιλέγει το επιθετικό δίδυμο να αποτελείται από τους Εμπαμπέ-Μπενζεμά. Η συνύπαρξη των δύο αυτών κορυφαίων επιθετικών στο εφετινό Μουντιάλ, είναι ένας γρίφος πως θα λειτουργήσει.

Σίγουρα, θα παίξει ρόλο και η φόρμα που θα έχουν και οι δύο παίκτες εκείνη την περίοδο. Αλλά για τον πρωταγωνιστή του κειμένου μας, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Διότι,  θα μπορέσει να αγωνίζεται πιο ελεύθερα και να ξεμαρκάρεται, καθώς ο Μπενζεμά θα απασχολεί τους αντίπαλους αμυντικούς. Παράλληλα, θα εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του και την άρτια χρήση και των δύο ποδιών του, ώστε να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα. Ακόμη, το κίνητρο του back to back, με αυτόν πρώτο σκόρερ και κύριο πρωταγωνιστή, με «ψήνει» για πρώτο σκόρερ του τουρνουά.

Κλείνοντας, ο συνδυασμός του εξαιρετικού εκτελεστικού ταλέντου του Κιλιάν Εμπαμπέ και η απόδοση στο 9.00 στο Pamestoixima.gr, μάς προτρέπει ώστε να ρίξουμε τον οβολό μας στο ταλαντούχο «χελωνονιντζάκι» στα προγνωστικά Μουντιάλ.

Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ
Εμπαμπέ
9.00