Με συνδρομή στον ΑΝΤ1+ αγώνες του Μουντιάλ

μεταδόσεις Μουντιάλ

Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που οι μεταδόσεις Μουντιάλ θα γίνουν σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Χωρίς χρέωση για ένα διάστημα θα προσφέρεται η νέα τηλεοπτική υπηρεσία ANT1+ που ξεκίνησε πιλοτικά ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Έπειτα η χρέωση δεν θα υπερβαίνει τα 5 ευρώ. μεταδόσεις Μουντιάλ

Η πλατφόρμα του ΑΝΤ1 θα περιλαμβάνει τους αγώνες του Μουντιάλ 2022, τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και προγράμματα από την υπηρεσία streaming Peacock.

Τα τηλεοπτικά προγράμματα λοιπόν θα προσφέρονται δωρεάν προς το παρόν, ενώ ο ΑΝΤ1 σκοπεύει μέρος των αγώνων του Μουντιάλ 2022 τον Νοέμβριο να τους δείξει σε αυτή την πλατφόρμα με συνδρομή.

Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που αυτό το αθλητικό γεγονός θα μεταδίδεται σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Ο ΑΝΤ1 «στήνει κερκίδα» για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη και η FIFA ανέθεσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, για την Ελλάδα.

Ακολουθώντας τις βασικές αρχές της FIFA, ο ΑΝΤ1 θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία στους φιλάθλους και ευρεία κάλυψη του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Ο ΑΝΤ1, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, θα προβάλλει, καθημερινά και δωρεάν, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τουλάχιστον 32 αγώνες (έναρξη, προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός), ενώ και οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι διαθέσιμοι, ζωντανά, μέσα από τις πλατφόρμες του.

Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι τον τελικό, με συναρπαστικά ματς, το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.