Κροατία: Μόντριτς «λαμπρός» την οδηγεί

Μόντριτς

Στήριξη στην Κροατία του Μόντριτς δίνει ο Μιχάλης Παπαστεφάνου με τα πρώτα του προγνωστικά Μουντιάλ.

Το καλοκαίρι ήρθε και υπό διαφορετικές συνθήκες θα προετοιμαζόμασταν για το παγκόσμιο Κύπελλο, θα αναλύαμε τις ομάδες και θα περνάγαμε έναν μήνα γεμάτο ποδόσφαιρο και στοίχημα.

Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Η απόφαση της FIFA να το διοργανώσει στο Κατάρ τον χειμώνα μας χαλάει λίγο τα σχέδια, ωστόσο μας αυξάνει λίγο παραπάνω τον χρόνο για καλύτερη μελέτη των αποδόσεων, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε κάποιες αξίες που θα βασιστούμε. Μια από αυτές θεωρώ πως είναι η Κροατία του υπέροχου για άλλη μια χρονιά Λουκά Μόντριτς.

Οι Κροάτες βρίσκονται στον έκτο όμιλο με αντιπάλους το πανίσχυρο Βέλγιο, την έκπληξηβτης Αμερικανικής ζώνης Καναδά και την σταθερή αξία της Αφρικής το Μαρόκο. Οι Βαλκάνιοι έχουν σαφώς το ποιοτικότερο ρόστερ μετά το Βέλγιο, με τον αρχηγό τους Μόντριτς να είναι το σημείο αναφοράς,αλλά και πολλους ποιοτικούς παίχτες σε κάθε γραμμή. Στην άμυνα ξεχωρίζουν ο Τσαλάτα-Τσάρ της Μαρσέιγ και ο εκπληκτικός φέτος αριστερός μπάκ της Στουτγκάρδης Μπόρνα Σόσα, στην μεσαία γραμμή εκτός του μέσου της Ρεάλ, υπάρχει  ο Μποζοβίτς και ο Κοβασίτς, ενώ στην επιθετική γραμμή υπάρχουν οι σταθερές αξίες Μπρέκαλο και Πάσαλιτς που μαζί με τα θωρηκτά Όρσιτς,Κραμαρίτς και Λιβάγια θα τρομοκρατήσουν πολλές άμυνες.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Όπως φαίνεται και από το ρόστερ η «Χρβάτσκα» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα  από τις μεγάλες και παραδοσιακές δυνάμεις του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου και το λιγότερο που θα στηρίξουμε είναι το 2.25 που δίνει ώστε να περάσει τον όμιλο, που με την φόρμα της αλλά και την κακή εικόνα του Μαρόκο,οπου ο προπονητής Χαλίλχοτζιτς έχει κακίστες σχέσεις με πολλα από τα αστέρια, αλλά και την δεδομένη χαμηλή ποιότητα του Καναδά, φαντάζει αρκετά εφικτό.

Ξεκινάμε με πρόκριση από τον όμιλο και την «σιγουριά» του 2.25 στο  Pamestoixima.gr. και με τις κατάλληλες διασταυρώσεις,μπορούμε να την εμπιστευτούμε και για πολύ ψηλότερα. Αλλά το κρατάμα αυτό για μεταγενέστερα προγνωστικά για το Μουντιάλ.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Μονό
Όμιλος ΣΤ'
Να προκριθεί: Κροατία
2.25