Πογκμπά: Φόβοι πως θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Πογκμπά

Τα νέα που έρχονται απ τη μεριά του Πολ Πογκμπά, δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά, καθώς είναι πιθανό να λείψει απ τα γήπεδα έως το τέλος του 2022.

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες αναμένεται να μείνει ο Πολ Πογκμπά. Μάλιστα, ο χρόνος της αποθεραπείας του Γάλλου μέσου, ενδέχεται να διπλασιασθεί, δεδομένου ότι οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, εκτιμούν ότι είναι προτιμότερο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Βέβαια, σε μία τέτοια περίπτωση, τίθεται το ερώτημα, εάν ο έμπειρος άσος θα προλάβει το Μουντιάλ του 2022, που θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου στα γήπεδα του Κατάρ.

Ιστορίες Μουντιάλ: Ηγέτες, αποτυχίες, θρίαμβοι και δάκρυα στο mountial.gr

«Μετά από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ο Πολ Πογκμπά υποβλήθηκε σε ακτινολογικές εξετάσεις που αποκάλυψαν μια βλάβη στον πλάγιο μηνίσκο. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη ορθοπεδική γνωμάτευση. Επομένως, για να συνεχίσει την θεραπεία του, δεν συμμετέχει στο ταξίδι στο Ντάλας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

Εάν επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, ο Πογκμπά αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος Σεπτεμβρίου και στην κατάλληλη στιγμή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», αποκάλυψε σήμερα το πρωί, ότι οι άνθρωποι της Γιουβέντους, πιέζουν τον Γάλλο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος ανάρρωσης και αποθεραπείας, θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Η ιταλική εφημερίδα, κάνει λόγο για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών από τα γήπεδα και ουσιαστικά απουσία του Πογκμπά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τους «πετεινούς» του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.