Ιράν: Μετά την απόλυση ήρθε η… επαναπρόσληψη για τον Σκόκιτς!

ΙΡΆΝ

Σε διάστημα 17 ημερών ο Ντράγκαν Σκόκιτς όχι μόνο απολύθηκε από το Ιράν αλλά επαναπροσλήφθηκε, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Ιρανών.

Στις 11 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, η ιρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόλυση από τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Ιράν, του Ντράγκαν Σκόκιτς. Η συγκεκριμένη απόφαση έφερε αντιδράσεις στους φιλάθλους του Ιράν γιατί δεν απομένουν παρά μόνο 4 μήνες από την έναρξη του Μουντιάλ και η ομάδα ακόμη ασχολείται με το θέμα του προπονητή και όχι με την αγωνιστική της κατάσταση ενόψει των αγώνων στο Κατάρ. Και έχει και συνέχεια.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Ξαφνικά, την Κυριακή 17 Ιουλίου η ιρανική ομοσπονδία κατόπιν συνεδρίασης με την τεχνική της επιτροπή αποφάσισε την επαναπρόσληψη Σκόκιτς στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Ιράν.

Στο μεσοδιάστημα, ακούστηκε και διαβάστηκε σε πολλά ιρανικά μέσα πως η ιρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πλησίασε τον Σόλσκιερ για προπονητή της ομάδας. Κάτι όμως που δεν απέδωσε ποτέ. Άρα; Λύση ανάγκης εξαιτίας και της πίεσης του χρόνου ο Σκόκιτς; Ή διόρθωση του σφάλματος της απόλυσης του η επαναπρόσληψή του;

Ίδωμεν…