Ο εμβολιασμός εμπόδιο στην κατάρτιση της αποστολής της Αγγλίας ενόψει Μουντιάλ

Μουντιάλ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπορεί να αποκλείσει παίκτες από την ομάδα του στο Μουντιάλ εάν αρνηθούν να εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

Πρόβλημα έχει προκύψει με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς αποτελεί ερωτηματικό ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν σ’ αυτήν.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Ο  Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα μπορούσε να αφήσει εκτός αρκετούς παίκτες από το Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν κατά του Covid. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς όσοι παίκτες δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να απομονωθούν για πέντε ημέρες μετά την άφιξή τους στο Κατάρ.

Ο πρώτος αγώνας της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι  στις 21 Νοεμβρίου, μόλις έξι ημέρες μετά την προγραμματισμένη άφιξή τους στο Κατάρ. Οπότε κάθε παίκτης που θα απομονωθεί δεν θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του ενόψει της πρεμιέρας. Ως εκ τούτου, ο Σάουθγκεϊτ σκέφτεται  να αφήσει  εκτός ομάδας  κάποιους αρνητές του εμβολίου. Το ίδιο  έκαναν η Τσέλσι και η Κρίσταλ Πάλας στις περιοδείες τους πριν από τη σεζόν. Αλλιώς θα πάει στην πρεμιέρα με λιγότερους διαθέσιμους παίκτες.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Το ζήτημα της άρνησης εμβολιασμού επηρεάζει και άλλες ομάδες, όπως η Γαλλία. Ο  Ν’Γκολό Καντέ μάλιστα είναι ένας από τους πολλούς διεθνείς αστέρες που δεν έχουν  εμβολιαστεί ακόμη. Η FIFA από την μεριά της πιέζει το Κατάρ να χαλαρώσει τους κανόνες του για τα εμβόλια Covid πριν από το τουρνουά.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες