Ορίστηκε το Βραζιλία – Αργεντινή που είχε διακοπεί λόγω εφόδου της αστυνομίας

Βραζιλία - Αργεντινή

Ορίστηκε εκ νέου η αναμέτρηση Βραζιλία - Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ που είχε διακοπεί λόγω εφόδου της αστυνομίας.

Το παιχνίδι Βραζιλία – Αργεντινή  για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το οποίο διακόπηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 λόγω της εφόδου της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο, ορίστηκε ξανά μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο γιατί η «αλμπισελέστε» παραβίασε κανονισμούς που ίσχυαν τότε για τον κορωνοϊό. Τότε οι Λο Σέλσο, Μαρτίνες, Ρομέρο και Μπουεντία που αγωνίζονται στην Premier League και ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Αργεντινής, παραβίασαν τους κανόνες που είχαν να κάνουν με τους ταξιδιώτες από τη Μεγάλη Βρετανία προς τη Βραζιλία.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών από τη FIFA, γιατί δεν τήρησαν τους κανονισμούς για την επιστροφή από τους διεθνείς αγώνες. Παράλληλα, οι δύο ομοσπονδίες τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα. Η Βραζιλία θα πληρώσει 525.000 ευρώ και η Αργεντινή άλλα 190.000. Τόσο η Ομοσπονδία της Βραζιλίας, όσο και της Αργεντινής είχαν κριτικάρει έντονα αυτή την τιμωρία.

Οι δύο ομάδες φυσικά έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τα προκριματικά να έχουν ολοκληρωθεί από τα τέλη Μαρτίου. Ωστόσο, θα τους δοθεί η ευκαιρία για ένα δυνατό ματς ουσιαστικά φιλικού χαρακτήρα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.