Στο Πανεπιστήμιο του Κατάρ θα διαμένει η Εθνική Ισπανίας

Προγνωστικά Μουντιάλ

Στις υπερ-πολυτελείς εγκαταστάσεις του πανεπιστήμιου του Κατάρ θα διαμένει κατά την διάρκεια του Μουντιάλ η Εθνική Ισπανίας

Η Εθνική Ισπανίας κατεβαίνει σε αυτό το Μουντιάλ κάπως ανανεωμένη και με φρέσκο αέρα. Η επιτυχία της στο Euro αλλά και η καλή της παρουσία στα προκριματικά έχει γεμίσει ελπίδες τους οπαδούς των Φούριας Ρόχας. Η εγκατάσταση βέβαια που θα φιλοξενήσει την ομάδα κατά την διάρκεια του τουρνουά, δεν την λες και ιδιαίτερα συνηθισμένη αφού πρόκειται για το… πανεπιστήμιο της χώρας! Η τοποθεσία που βρίσκεται το συγκεκριμένο οίκημα είναι εξαιρετικά κοντινή με τα γήπεδα των αγώνων της φάσης ομίλων και αναμένεται να βολέψει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Οι εγκαταστάσεις έχουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου (θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τους Ισπανούς), αποδυτήρια, χώρους συσκέψεων, χώρους αποθεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί πως το πανεπιστήμιο είναι το κορυφαίο της χώρας, διαθέτοντας συνολικά 10 σχολές, 17 ερευνητικά κέντρα αριστείας και περισσότερα από 500 έργα συνεργασίας με περισσότερες από 130 χώρες.

Ο πρώτος αγώνας της είναι κόντρα στην Κόστα Ρίκα, στο στάδιο «Αλ Τουμανά» το οποίο βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από τις εγκαταστάσεις, δηλαδή ένα 20λεπτο. Η ταλαιπωρία της δηλαδή θα είναι σε μηδενικό βαθμό, εξασφαλίζοντας έτσι μία άνετη και ξεκούραστη μετακίνηση από το προπονητικό κέντρο στο γήπεδο.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.