Έτοιμα όλα τα έργα για το Μουντιάλ 2022 «πολύ πριν την έναρξη»

Μουντιάλ 2022

Οι εργασίες στους δρόμους της Ντόχα, της πρωτεύουσας του Κατάρ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ 2022, θα ολοκληρωθούν πολύ πριν από την έναρξη του τουρνουά

Υπενθυμίζεται ότι το Μουντιάλ 2022 τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, με τις εργασίες να προχωρούν εντός σχεδίου όπως δεσμεύτηκε σήμερα (4/7) ο διευθύνων σύμβουλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, στις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία διοργάνωση.

Αναφερόμενος στα πολλά εργοτάξια που είναι ορατά στην πόλη, κατά την έναρξη ενός διήμερου σεμιναρίου που συγκεντρώνει εκπροσώπους των 32 εθνικών ομάδων του Μουντάλ 2022, ο Νάσερ Αλ-Κατέρ υποσχέθηκε ότι «αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν». «Θα βάλουμε τις τελευταίες πινελιές πολύ πριν το τουρνουά» είπε.

Ιστορίες Μουντιάλ: Ηγέτες, αποτυχίες, θρίαμβοι και δάκρυα στο mountial.gr

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι συνθήκες θα είναι οι βέλτιστες για εξαιρετικό ποδόσφαιρο μόλις αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε ο Αλ-Κατέρ, 138 ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, το οποίο το Κατάρ θέλει να είναι «εξαιρετικό».

Το σεμινάριο με τις 32 εθνικές ομάδες έχει στόχο να τους «παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για επιχειρησιακά θέματα και να τους επιτρέψει να εγείρουν τυχόν ερωτήσεις ή προβληματισμούς» πρόσθεσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Η συνάντηση γίνεται στο ξενοδοχείο «St Regis» στην Ντόχα και περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων: υλικοτεχνική υποστήριξη, διαπιστεύσεις, μεταφορές, υγεία, ασφάλεια, μέσα ενημέρωσης, μάρκετινγκ, συνθήκες παιχνιδιού, διαιτησία και άλλα.

Οι εκπρόσωποι έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προετοιμασία των σταδίων και να επισκεφθούν ξενοδοχεία και γήπεδα προπόνησης.

Όπως είναι γνωστό η FIFA επικύρωσε την περασμένη εβδομάδα τη χρήση του «ημι-αυτόματου οφσάιντ», που προορίζεται να επιταχύνει και να κάνει πιο αξιόπιστες τις διαιτητικές αποφάσεις. Το διοικητικό όργανο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αύξησε επίσης τον μέγιστο αριθμό παικτών για κάθε ομάδα από 23 σε 26.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.