Σον: «Δεχόμουν ρατσισμό στην Γερμανία, δικαίωση ο αποκλεισμός τους το 2018»

Σον

Ο Σον αποκάλυψε πως δεχόταν ρατσιστικά σχόλια όταν βρισκόταν στο Αμβούργο, τονίζοντας μάλιστα πως πήρε την εκδίκησή του όταν η Νότια Κορέα νίκησε τη Γερμανία.

Ο Χιουνγκ-Μινγκ Σον, μεγάλωσε ουσιαστικά στην Γερμανία, περνώντας ένα μεγάλο μέρος της εφηβικής του ζωής στις ακαδημίες του Αμβούργου, γνωρίζοντας όμως ένα σκληρό πρόσωπο της γερμανικής κοινωνίας, αφού δεχόταν συχνά πυκνά ρατσιστικά σχόλια.

Το γεγονός αυτό του δημιούργησε αρνητικά συναισθήματα για την χώρα αυτή και πήρε την δική του εκδίκηση, στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όταν η παρέα του υπέγραψαν τον αποκλεισμό της Γερμανίας, από την συνέχεια.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

“Μετακόμισα στη Γερμανία όταν ήμουν νέος και πέρασα πολλές δύσκολες και ασύλληπτες στιγμές. Αντιμετώπισα πολλές ρατσιστικές συμπεριφορές. Και ενώ περνούσα μια τόσο δύσκολη στιγμή, είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου, όπως ότι πρέπει να πάρω την εκδίκησή μου μια μέρα.

Όταν οι άνθρωποι κλαίνε συνήθως θέλω να τους παρηγορήσω και να τους πάρω μια αγκαλιά. Όμως, βλέποντας τους Γερμανούς να κλαίνε (στο Μουντιάλ), ένιωσα ότι μπόρεσα να τους εκδικηθώ, κάνοντας αυτό που μου αρέσει”.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr