Αυστραλία φιλικά: Οι ημερομηνίες για τους αγώνες με τη Νέα Ζηλανδία

Αυστραλία φιλικά

Αυστραλία φιλικά: Οι Socceroos ανακοίνωσαν έναν δεύτερο αγώνα ως μέρος της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο,

Η ομάδα του Graham Arnold φιλοξενεί τη Νέα Ζηλανδία στο Suncorp Stadium στις 22 Σεπτεμβρίου. Η σύγκρουση με τους All Whites, η οποία θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να σηματοδοτήσει 100 χρόνια από τον πρώτο διεθνή αγώνα ανδρών της Αυστραλίας, θα έρθει τρεις ημέρες πριν η Αυστραλία ταξιδέψει στο Ώκλαντ για να αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο στο Eden Park στις 25 Σεπτεμβρίου. Αυστραλία φιλικά

Ο Άρνολντ λέει ότι κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για τη σημασία και των δύο αγώνων. «Υπάρχουν τρία κύρια μέρη σε αυτό», δήλωσε ο Άρνολντ στο AAP. «Το πρώτο είναι ότι είναι ένας εορτασμός εκατό ετών για τους Socceroos και αυτό είναι ένα καταπληκτικό πράγμα για τους παίκτες να είναι μέρος του. “Το δεύτερο πράγμα είναι ότι δίνει στους οπαδούς — και απευθύνω έκκληση σε όλους τους οπαδούς και τους οπαδούς του Κουίνσλαντ σε όλη τη χώρα να πάρουν τη Suncorp για ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, να αποχαιρετήσουν τα αγόρια και να δείξουν τη μεγάλη υποστήριξή τους.

«Το τρίτο πράγμα είναι ότι δεν υπάρχουν φιλικά, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Νέα Ζηλανδία. Εξαρτάται από τους παίκτες και είναι μια ευκαιρία για αυτούς, ίσως η τελευταία τους, να μου δείξουν τι έχουν. Αν κάποιος βγει και πρωταγωνιστήσει σε αυτά τα παιχνίδια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλεγεί». Αυστραλία φιλικά

Είναι η πρώτη φορά που οι Socceroos παίζουν ένα παιχνίδι στο Μπρισμπέιν μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Νότια Κορέα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της θητείας του Άρνολντ τον Νοέμβριο του 2018. Η ανακοίνωση έγινε την Τρίτη στο Μπρισμπέιν μαζί με την επιβεβαίωση ότι οι Matildas θα παίξουν επίσης έναν αγώνα στο χώρο, εναντίον του Καναδά στις 3 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Τόνι Γκούσταβσον έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα παίξει με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες στο Σίδνεϊ στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο αγώνες των Socceroos εναντίον της Νέας Ζηλανδίας θα είναι μέρος της προθέρμανσης της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου 2022 στο Κατάρ. Η Αυστραλία ξεκινά την εκστρατεία της στη Ντόχα εναντίον της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας στις 23 Νοεμβρίου με περαιτέρω αγώνες της φάσης των ομίλων εναντίον της Τυνησίας και της Δανίας.