Μεταγραφικές συμφωνίες και… φήμες

εθνική ιαπωνίας

Εθνική Ιαπωνίας: Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της είναι από τους πλέον ενεργούς στο ευρωπαϊκό παζάρι, με αρκετές συμφωνίες και... φήμες.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ιαπωνίας κινούνται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι που από σήμερα, 1 Ιουλίου, έχει εκκινήσει και επίσημα. Βέβαια, ουδείς απαγόρευσε τις συμφωνίες από τα μέσα Ιουνίου, κάτι που ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές των «σαμουράι». Το mountial.gr έχει το μεταγραφικό ρεπορτάζ. εθνική ιαπωνίας

Πιο συγκεκριμένα, τον χορό των μεταγραφών άνοιξε ο μπακ της Τόκιο, Ρόγια Ογκάβα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Βιτόρια Γκιμαράες με μονοετές δανεισμό. Τον πορτογαλικό δρόμο ακολούθησε και ο χαφ Χιντεμάσα Μορίτα, ο οποίος μεταπήδησε από τη Σάντα Κλάρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανεβαίνοντας ουσιαστικά ένα σκαλί στην διεθνή καριέρα του.

Οι μεταγραφές όμως δεν τελειώνουν εκεί. Ο φορ Σάιτο άφησε για έναν χρόνο τη Λόμελ και το Βέλγιο για να αγωνιστεί με δανεισμό στην Ολλανδία και τη Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ τη μεταγραφή του καλοκαιριού μέχρι στιγμής, για το ιαπωνικό ποδόσφαιρο πάντοτε, έχει πραγματοποιήσει ο Τακούμι Μιναμίνο.

Ο διεθνείς μεσοεπιθετικός άφησε τη Λίβερπουλ, με την οποία δεν είχε άλλωστε κάμποσο χρόνο συμμετοχής και πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μονακό στη Γαλλία και τη Ligue 1, με τ μεταγραφή του να «αγγίζει» τα 15 εκατομμύρια ευρώ. εθνική ιαπωνίας

Από εκεί και πέρα δεν σταματούν και οι μεταγραφικές φήμες. Ο φορ Ουέντα της Κασίμα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα από την Σερκλ Μπριζ. Από εκεί και πέρα, για τον στόπερ Ιτακούρα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φούλαμ, τη Μπόρνμουθ, αλλά και τη Γκλάντμπαχ, ενώ ο Ντάιτσι Καμάντα βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr