Αργεντινή: Με στιλ 2014 στα γήπεδα του Κατάρ

Μέσι

Διέρρευσε στο διαδίκτυο η νέα φανέλα της Αντίντας με την οποία θα αγωνισθεί στα γήπεδα του Κατάρ η Αργεντινή.

Με επιστροφή στο στιλ του 2014 θα αγωνισθεί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο η Αργεντινή, λόγω της νέας της φανέλας.

Μετά τη πολύ πετυχημένη φανέλα με τις ανοιχτές γαλάζιες ρίγες και το στιλ «καμουφλάζ», με την οποία η «Αλμπισελέστε» δεν κατέγραψε ούτε μία ήττα και κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα του 2021, η Αργεντινή είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της εμφάνιση.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Η γνωστή ιστοσελίδα Footy Headlines, η οποία ειδικεύεται στη… διαρροή των νέων εμφανίσεων, έκανε το ίδιο και με την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Η Αντίντας επιστρέφει στη πιο έντονη ρίγα, όπως είχε κάνει και στα γήπεδα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ενώ και οι θρυλικές τρεις ρίγες στο μανίκι είναι πάλι χρώματος μαύρου.

Το μαύρο είναι έντονο και στο κολάρο αλλά και στα πλευρά, ενώ και το ελαφρώς αλλαγμένο σήμα της γερμανικής εταιρείας είναι της ίδιας απόχρωσης.

Όμορφη λεπτομέρεια στη φανέλα που θα φοράει η Αργεντινή είναι ο ήλιος – μέρος της σημαίας της χώρας – στο πίσω μέρος του κολάρου.

Η Αργεντινή έρχεται στη Μέση Ανατολή ως Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, αλλά και ως νικήτρια του Finalissima, και θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα από το 2014, όταν και έχασε το τρόπαιο από τη Γερμανία στο τελικό του Μαρακανά.

Αργεντινή: Με στιλ 2014 στα γήπεδα του Κατάρ

Η νέα φανέλα της Αργεντινής.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες