Το τέλειο φινάλε μιας εποχής

στοίχημα Μουντιάλ

Το φινάλε του, πιθανότατα τελευταίου Μουντιάλ πολλών μεγάλων παιχτών, μπορεί να μας χαρίσει απίστευτες συγκινήσεις.

Μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου που έχουν κατακτήσει τα πάντα και πιθανότατα θα απουσιάζουν από το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο του 2026 είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στην τελευταία διοργάνωση που μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι. στοίχημα Μουντιάλ

Ο κατά την γνώμη μου καλύτερος παίχτης θα απουσιάζει και από το Κατάρ καθώς η Σουηδία έχει αποκλειστεί, αλλά ο Ζλάταν δεν πιστεύω πως σκοπεύει να σταματήσει. Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι, Ντι Μαρία, Μόντριτς, Κρος, Λεβαντόφσκι, Μπέιλ, Σουάρες, Μπενζεμά, Νόιερ, Νεϊμάρ ετοιμάζονται να μας χαρίσουν τις τελευταίες τους στιγμές με τα εθνόσημα τους.

Κάποιοι το έχουν ήδη ανακοινώσει, κάποιοι το ανακαλούν, κάποιοι λόγω ηλικίας και για κάποιους πάμε με την λογική όπως την περίπτωση των Σουάρεζ Μπενζεμά που θα είναι 39 και 38 ετών αντίστοιχα το 2026 και ο Νόιερ ο οποίος θα είναι 40 ετών, δεν είναι απαγορευτική ηλικία απλά ακολουθούμε την λογική. Υπάρχει και ο Νεϊμάρ ο οποίος μπορεί να αλλάξει γνώμη οποιαδήποτε στιγμή.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Σίγουρα αρκετοί θα είναι και στο Euro το 2024 όμως η δυάδα που θα ασχοληθούμε είναι απίθανο να βρεθεί αντιμέτωπη στο Euro καθώς ο ένας είναι Αργεντινός και ο άλλος Πορτογάλος. Τελευταία μεγάλη διοργάνωση λοιπόν όπου Κριστιάνο και Μέσι βρίσκονται αντιμέτωποι για να διεκδικήσουν την κούπα που λείπει από την συλλογή τους.

Με εκατομμύρια θαυμαστές και άλλους τόσους να τους μισούν, είτε συμφωνούμε είτε όχι είναι το δίδυμο που απασχολεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα τελευταία 15 χρόνια. Έχουν κερδίσει τα πάντα, είναι ήδη στο πάνθεον του ποδοσφαίρου έχουν χτίσει αμύθητες περιουσίες και υπάρχει μεταξύ τους αυτή η άτυπη κόντρα που κρατάει την σπίθα αναμμένη. Θέλουν την κούπα του Μουντιάλ για να κλείσουν ολοκληρωμένοι την καριέρα τους. Ο Μέσι έφτασε μια ανάσα το 2014 όμως ο Κλόζε ήταν τότε στη θέση του, και έπρεπε να αποχωρήσει σαν πρωταθλητής κόσμου όπως και έγινε, το 2018 αποκλείστηκε στην φάση των 16 από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Γαλλία.

Φέτος η Αργεντινή αποπνέει αισιοδοξία μετά από πολύ καιρό έχει ένα πολύ καλό σύνολο και θέλω επιτέλους να δω τον ηγέτη Μέσι να είναι ασταμάτητος να δείχνει από την αρχή πως η κορυφή του ανήκει. Ο Κριστιάνο από την άλλη μετά την επιτυχία του 2016 με την Πορτογαλία το 2018 δεν κατάφερε κάτι στα γήπεδα της Ρωσίας καθώς αποκλείστηκε στους 16 από την Ουρουγουάη. Δεν είναι παίχτης που θα τα παρατήσει και η καριέρα του ως τώρα το αποδεικνύει, θέλει να κερδίσει τα πάντα, είναι έτσι ο χαρακτήρας του. Χαρακτήρας νικητή, ελπίζουμε να μπει στα γήπεδα του Κατάρ και απλά να ξεδιπλώνει το ταλέντο του παίρνοντας την Πορτογαλία από το χέρι μέχρι την πρώτη θέση.

Ιστορίες Μουντιάλ: Ηγέτες, αποτυχίες, θρίαμβοι και δάκρυα στο mountial.gr

Έκατσα και το σκέφτηκα πάρα πολύ, ποιους παίχτες θα ήθελα να δω να το διεκδικούν στον τελικό, η απάντηση ήταν εύκολη, Μέσι και Κριστιάνο. Μας έχουν χαρίσει μοναδικά Ελ Κλάσικο στην Ισπανία νομίζω μας χρωστάνε έναν τελικό παγκόσμιου κυπέλλου και το κίνητρο για τέτοιας κλάσης παίχτες είναι τεράστιο. Το να κλείνεις την καριέρα σου σαν πρωταθλητής κόσμου σίγουρα σε αποθεώνει χωρίς αυτό να μειώνει τον δεύτερο καθώς μιλάμε για κορυφαίους. Ολόκληρος Ζιντάν στο τελευταίο του Μουντιάλ αποχώρησε με κουτουλιά κι όμως θα είναι για πάντα ο κορυφαίος Ζιντάν. Μέσι και Ρονάλντο είναι πιο ατσαλάκωτοι δεν θα αρχίσουν να χτυπάνε αντιπάλους θέλουν απλά την κορυφή για να αποθεωθούν.

Στοιχηματικά είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις ζευγάρι τελικού καθώς δεν ξέρω τις διασταυρώσεις ακόμα, τι θέση θα πάρει η κάθε ομάδα στον όμιλο είναι όμως αυτό που θα ήθελα να δω και μαζί μου πολλοί λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Θα ξεκινήσω ποντάροντας την Αργεντινή και την Πορτογαλία ως φιναλίστ σε αποδόσεις 5.00 και 6.00 αντίστοιχα στο pamestoixima.gr

Φυσικά θα περιμένω να ανοίξουν οι αγορές του «ζευγάρι τελικού» καθώς θα μπορέσω να το βρω σε πολύ μεγαλύτερη απόδοση.Αυτό βέβαια θα το ήθελα αργότερα καθώς δεν ξέρω ακόμα τις διασταυρώσεις των ομίλων και κάθε θέσης και οι πιθανότητες να συναντηθούν πιο νωρίς είναι μεγάλες οπότε το ρίσκο θα είναι μικρότερο.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Μονό
Να φτάσει ως τον τελικό
Αργεντινή
5.00
Μονό
Να φτάσει ως τον τελικό
Πορτογαλία
6.00