Σοκ στο Εκουαδόρ με τον τραυματισμό του Αρμπολέδα

Μεγάλο σοκ στην Εθνική ομάδα του Ισημερινού αποτελεί ο τραυματισμός του αμυντικού Ρόμπερτ Αρμπολέδα που έσπασε τον αστράγαλο του.

Το ατυχές για τον διεθνή αμυντικό γεγονός συνέβη με τον σύλλογο του στο Βραζιλιάνικο κύπελλο στον αγώνα μεταξύ Παλμέιρας – Σάο Πάολο.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής πρέπει αναγκαστικά και δυστυχώς για τον ίδιο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την προσεχή Παρασκευή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να αποφύγουν την επέμβαση,  με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να κρίνεται αμφίβολη.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Ο 30χρονος διεθνής στόπερ θεωρείται βασικό κομμάτι του Ισημερινού και  έχει αγωνιστεί 15 φορές με το εθνόσημο με τον διεθνή ομοσπονδιακό προπονητή  Γκουστάβο Αλφάρο να περιμένει εναγωνίως την διάγνωση των γιατρών για το πότε αναμένεται η επιστροφή του αρκετά σημαντικού για το Εκουαδόρ παίκτη.  Ο διεθνής αμυντικός όμως θα λείψει και από τους σημαντικούς αγώνες που έρχονται στο προσεχές μέλλον για την ομάδα του Σάο Πάολο τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο τοπικό κύπελλο.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μάλιστα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου με τον αγώνα του Ισημερινού απέναντι στο Κατάρ τον διοργανωτή αυτού του ξεχωριστού Μουντιάλ πρώτου στα χρονικά που θα διεξαχθεί Χειμώνα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Αρμπολέδα έχει λιγότερο από 5 μήνες να μπορέσει να επανέλθει στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.  Οι τοπικοί ιατροί εκτιμούν από τις πρώτες ενδείξεις ότι ο αμυντικός θα κάνει δύο με τρεις μήνες να επανέλθει και να συμμετέχει σε ομαδικές προπονήσεις πράγμα αρκετά θετικό τόσο για τον παίκτη όσο και για το προπονητικό επιτελείο. Μένει να δούμε λοιπόν, αν θα προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως ο Αρμπολέδα και αν σε συνθήκες αγώνα θα είναι το ίδιο αποδοτικός όσο πριν τον τραυματισμό.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr