Φαντιγκά: Βέλγιο ή Σενεγάλη;

Φαντιγκά

Σε δίλημμα ο Φαντιγκά, καθώς θα πρέπει να αποφασίσει, αν θα είναι στο Κατάρ με την φανέλα της Σενεγάλης ή αυτής του Βελγίου.

Ο 22χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται στην Χέρακλες, είναι γιος του πρώην μεσοεπιθετικού της Σενεγάλης, Χαλιλού Φαντιγκά, ο οποίος αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα από το 2000 έως το 2008.

Καλείται να επιλέξει με ποια εθνική θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ. Γεννημένος στο Βέλγιο με πατέρα Σενεγαλέζο, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα φορέσει την φανέλα του Βελγίου ή της Σενεγάλης.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο δεξιός μπακ που δεν έχει εκπροσωπήσει καμία από τις δύο πλευρές, έχει εκφράσει την αγάπη του για την Σενεγάλη, αλλά δήλωσε ότι θα πρέπει να σκεφτεί πριν πάρει την τελική του απόφαση.

«Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του πατέρα μου, τρέφω στοργή για τη Σενεγάλη, τη δεύτερη πατρίδα μου στην οποία επιστρέφω κάθε χειμώνα και όπου μου ζητήθηκε να διαλέξω τα Λιοντάρια», είπε ο Fadiga σύμφωνα με το Last Hour Sports .

“Δεν θα είναι εύκολο να πάρω μια απόφαση. Πρέπει να το σκεφτώ, να μιλήσω στους γονείς μου για αυτό, αλλά θα είναι δική μου επιλογή.”

Ο νεαρός έπαιξε 33 αγώνες στην Eredivisie για την ομάδα του, αλλά δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και τελικά υποβιβάστηκε στην δεύτερη.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.