Προγνωστικά Μουντιάλ: Προκρίσεις και αποκλεισμοί στο στόχαστρο

Προγνωστικά μουντιάλ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο απέχει ακόμη μερικούς μήνες, αλλά τα προγνωστικά μουντιάλ έχουν πάντα ευκαιρίες που αξίζουν τη προσοχή μας.

Το γνωρίζω πως όλοι βρίσκεστε σε μια παραλία και απολαμβάνεται το καλοκαίρι σας ή έστω περιμένετε τη στιγμή για να το πράξετε. Το κατανοώ απόλυτα, αλλά τα προγνωστικά μουντιάλ έχουν μπει σιγά σιγά στο μυαλό μας με σχεδόν όλες τις εταιρίες να έχουν ήδη πληθώρα επιλογών. Με προτάσεις χαμηλού ρίσκου θα προσπαθήσω να κάνω μια πρώτη βολιδοσκόπηση ψάχνοντας ευκαιρίες σε ενδεχόμενες προκρίσεις ή αποκλεισμούς από τους ομίλους της διοργάνωσης.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Προγνωστικά Μουντιάλ: Προκρίσεις… υπερτετραπλασιασμού

Η Πολωνία κληρώθηκε στον 3ο όμιλο με Αργεντινή, Μεξικό και Σαουδική Αραβία. Οι Πολωνοί δίνουν το παρών σε ακόμη μια σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση αποδεικνύοντας πως τουλάχιστον έχουν διάρκεια. Τα τελευταία δείγματα τους στο Nations League δε μας θάμπωσαν, αλλά αντικειμενικά η περίοδος δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα. Στο ρεζουμέ θεωρώ πως πίσω από το αδιαφιλονίκητο φαβορί Αργεντινή, οι Ευρωπαίοι έχουν το πρώτο λόγο. Έχουν τη ποιότητα, αλλά κυρίως δεν πείθομαι σε καμία περίπτωση από το Μεξικό που διανύει περίοδο ανασυγκρότησης και χτισίματος. Θα πάρουν το ποντάρισμά μου στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Στον 7ο όμιλο η αναγεννημένη Σερβία θα ψάξει μια καλή πορεία. Ο όμιλος είναι δύσκολος με αντιπάλους τις Βραζιλία, Ελβετία και Καμερούν. Τα στοιχεία όμως δείχνουν πως οι Σέρβοι έχουν μια εξαιρετική φουρνιά με τρομερό ταλέντο, ειδικά μεσοεπιθετικά. Ο όμιλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Aλλά με αυτά που βλέπω από τους Σέρβους το τελευταίο διάστημα θα τους εμπιστευτώ στο 2.25 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το αντίο θα έρθει νωρίς

Παραμένω στον 7ο όμιλο και θα ποντάρω αντίστροφα τώρα σε ενδεχόμενο αποκλεισμό. Οι Ελβετοί αποτελούν ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες σε τελικές φάσεις. Εξαιρετικές φουρνιές εδώ και μια δεκαετία περίπου, αλλά έχει φτάσει η περίοδος που και αυτοί δυσκολεύονται να βρουν τις κατάλληλες προσθήκες ανανέωσης. Εν ολίγοις δε μου γεμίζουν το μάτι το τελευταίο διάστημα, αν και αγωνιστικά δεν έχουν χάσει τη ταυτότητα τους και συνεχίζουν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους του μουντιάλ θεωρώ πως δε θα τα καταφέρουν. Oχι απαραίτητα επειδή υστερούν σε ποιότητα, αλλά κυρίως διότι οι υπόλοιποι είναι σε καλύτερη φάση. Στο 1.72 το να μη περάσουν τον όμιλο.

Συνεχίζω στο 1ο όμιλο και με την ομάδα του Ισημερινού. Σίγουρα δεν αποτελεί το αουτσάιντερ σε όμιλο με Ολλανδία, Κατάρ και Σενεγάλη, αλλά σίγουρα δεν διαθέτει και τρομερή ποιότητα. Η Ολλανδία δεν θα δυσκολευτεί να καθαρίσει τη πρώτη θέση και η λογική λέει ότι ο Ισημερινός θα παίξει τη δεύτερη θέση με την Σενεγάλη. Οι Σενεγαλέζοι διαθέτουν καλό ρόστερ, έχουν αρκετό ταλέντο ειδικά μεσοεπιθετικά, οπότε στα μάτια μου έχουν το πρώτο λόγο για πρόκριση. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής δεν διαθέτει το υλικό για να υπερβάλει εαυτόν και θεωρώ πως αναμενόμενα θα αποχαιρετήσει από τους ομίλους τη διοργάνωση.  Στο 1.72 ο ενδεχόμενος αποκλεισμός στους από τους ομίλους.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Δυάδα απόδοσης 4.27
Πολωνία να προκριθεί από τον όμιλο
Ναι
1.90
Σερβία να προκριθεί από τον όμιλο
Ναι
2.25
Δυάδα απόδοσης 2.95
Ελβετία να προκριθεί από τον όμιλο
Όχι
1.72
Ισημερινός να προκριθεί από τον όμιλο
Όχι
1.72