Εθνική Πορτογαλίας: Πτώση στο ranking της FIFA

Εθνική Πορτογαλίας

Η Εθνική Πορτογαλίας έπεσε μια θέση στο παγκόσμιο ranking. Παραμένει πρώτη η Βραζιλία, έπεσε τέταρτη η Γαλλία.

Η FIFA δημοσίευσε την ενημέρωση της βαθμολογίας των ομάδων και η Εθνική Πορτογαλίας έπεσε από την όγδοη στην ένατη θέση, έχοντας προσπεραστεί από την Ολλανδία. Αυτή η ταξινόμηση λαμβάνει υπόψη τους διεθνείς αγώνες που παίζονται από τον Μάρτιο.

Εθνική Πορτογαλίας: Αλλαγές στο παγκόσμιο ranking

Η απόδοσή της στα τέσσερα παιχνίδια του Nations League, στα οποία κέρδισε την Ελβετία (4-0) και την Τσεχία (2-0), έμεινε ισόπαλη με την Ισπανία (1-1) και έχασε τη δεύτερη συνάντηση με τους Ελβετούς (1-0), έφερε την πτώση για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Η Βραζιλία παρέμεινε στην κορυφή, ακολουθούμενη από το Βέλγιο, αλλά με μια νέα σύντροφο στο βάθρο, την Αργεντινή, η οποία ανέβηκε στην τρίτη θέση, υποβιβάζοντας τη Γαλλία, τη σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, στην τέταρτη.

Η Αγγλία παραμένει στην πέμπτη θέση, μπροστά πλέον από την Ισπανία, της οποίας η απόδοση στον όμιλο που περιλαμβάνει επίσης την Πορτογαλία στο Nations League της επέτρεψε να ξεπεράσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία.

Η Δανία ήταν η μόνη νέα είσοδος στο top 10, η οποία πέρασε το Μεξικό που έπεσε στην 11η θέση.

Από τους αντιπάλους της Πορτογαλίας στον όμιλο του Μουντιάλ, μόνο η θέση της Νότιας Κορέας, την οποία κοουτσάρει ο Πορτογάλος προπονητής Πάουλο Μπέντο, υπέστη αλλαγές, ανεβαίνοντας μία θέση στην 28η, ενώ η Ουρουγουάη παρέμεινε στη 13η και η Γκάνα στην 60η.