Γρίφοι γύρω από την ελεύθερη μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ 2022

Πολλά ερωτήματα παραμένουν άλυτα σχετικά με την μετάδοση του Μουντιάλ του 2022 από τον ΑΝΤ1.

Παρότι έχουμε ακόμα 5 και πλέον μήνες για την έναρξη του Μουντιάλ, του πιο ιδιαίτερου στα χρονικά, λόγω της διεξαγωγής του μέσα στον χειμώνα, οι φήμες για την μετάδοση από τον ΑΝΤ1 και ο τρόπος μετάδοσης έχουν πάρει φωτιά. Μέχρι τέλη του μηνός θα γίνει οριστικό πως θα μεταδοθούν οι αγώνες είτε δηλαδή ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 είτε μέσω του ΑΝΤ1+ , είτε θα γίνει μία μίξη.

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι αυτοί που αντέδρασαν στην φήμη που οργίαζε για την συνδρομή που ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσουν ούτως ώστε να δουν τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.  Εδώ και καιρό πάντως είναι σίγουρο ότι το κυρίως πιάτο της διοργάνωσης (τελετές έναρξης-λήξης, νοκ άουτ φάση εώς τον τελικό θα μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1.

Άνθρωποι του καναλιού, με το που δημοσιεύθηκε η φήμη της συνδρομής έσπευσαν να την διαψεύσουν. Εκτός από αυτή την φήμη καταρρίφθηκε από επίσημα ¨χείλη¨ και η φήμη ότι η FIFA έχει θέσει κατώτατο όριο τις 100.000 συνδρομές για να μπορέσει ο ΑΝΤ1+ να μεταδώσει αγώνες του Πααγκοσμίου Κυπέλλου.

Με όλες αυτές τις φήμες να οργιάζουν, μένει πλέον να δούμε επίσημα τι θα γίνει με τις μεταδόσεις του Μουντιάλ και τον σχεδιασμό του καναλιού του Αμαρουσίου καθώς θα υπάρχουν και μέρες κατα την διάρκεια του τουρνουά που θα έχει παραπάνω από έναν αγώνα ενώ θα υπάρξουν και μέρες που θα έχει και αγώνες ταυτόχρονα. Είμαστε εν αναμονή για τις εξελίξεις για το εν λόγω ζήτημα.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.