«Σεξ στο Κατάρ; Έως και εφτά χρόνια φυλακή»

Μουντιάλ 2022

Πίσω από την λάμψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου οι ομοσπονδίες υπενθυμίζουν στους οπαδούς ότι διεξάγεται σε μια πολύ αυστηρή χώρα.

Η Ομοσπονδία της Γκάνας ενημέρωσε τους οπαδούς των black stars,και κατ’ επέκταση όλων των χωρών, ότι οι τραβηγμένοι τρόποι διασκέδασης και το παράνομο σεξ στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ μπορούν να οδηγήσουν έως και σε εφτά χρόνια φυλάκιση λόγω των αυστηρών νόμων της χώρας.

Παράνομο σεξ στο Κατάρ όμως δεν σημαίνει μόνο για μια νύχτα, ακόμα και ζευγάρια που δεν έχουν παντρευτεί και θα ταξιδέψουν στο Καταρ είναι παράνομο να κοιμούνται μαζί. Το Κατάρ έχει προειδοποιήσει πως μόνο ζευγάρια με έγκυρα πιστοποιητικά γάμου θα μπορούν να μένουν μαζί στα ξενοδοχεία στα διαμερίσματα και στις σκηνές που έχουν στηθεί για το παγκόσμιο κύπελλο.

Η FIFA παίρνοντας το μέρος του Κατάρ πρόσθεσε πως δεν έχει σκοπό να εκλιπαρεί για επιείκεια όταν οι οπαδοί συλλαμβάνονται να παρανομούν. Τόνισε πως δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα που απαγορεύει το σεξ εκτός γάμου στο Κατάρ για τις τέσσερις εβδομάδες του τουρνουά.

Οι οπαδοί της Γκάνας αναρωτήθηκαν πως οι αξιωματικοί θα περιφρουρούν στα δωμάτια και τις σκηνές με το αστυνομικό σώμα του Κατάρ να απαντάει ότι «δεν πρόκειται να υπάρχουν πάρτι σεξ εκτός γάμου η σεξ για μια βραδιά στην χώρα τους. Όλοι πρέπει να προσέχουν για το καλό τους εκτός αν θέλουν να ρισκάρουν  να μείνουν στην φυλακή».

Μουντιάλ νέα: Ολα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου – mountial.gr

Είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται τέτοιος κανόνας σε παγκόσμιο κύπελλο και έρχεται να προστεθεί στην άρνηση των αρχών του Κατάρ για την παρουσία ομοφυλοφίλων.

Παρόλο που η FIFA θέλει να αποδείξει ότι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι ευπρόσδεκτοι, υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες αναφορές ότι οι οπαδοί με διαφορετικά επώνυμα απαγορεύεται να κάνουν κράτηση και να μοιράζονται δωμάτια ξενοδοχείου.

Άτομα με γνώση των νόμων του Κατάρ προσθέτουν «Η κουλτούρα του ποτού και του πάρτι μετά τους αγώνες, που είναι ο κανόνας στα περισσότερα μέρη, απαγορεύεται αυστηρά, με πολύ αυστηρές και τρομακτικές συνέπειες αν σε πιάσουν. Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ κακό τουρνουά για τους οπαδούς».

Σίγουρα θα είναι μια διοργάνωση με πολύ εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.