Απόδοση που σε κερδίζει

Στοίχημα Μουντιάλ

Πάνω από τα όρια του διπλασιασμού προσφέρεται η Γερμανία, και δε θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σε ένα όμιλο δύο ταχυτήτων μετέχει η Γερμανία στο φετινό Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς στον 5ο όμιλο βρίσκεται με την Ισπανία, την Ιαπωνία και την Κόστα Ρίκα.  Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα «Πάντσερ» και οι «Φούριας Ρόχας» είναι τα ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση στους 16, με τις άλλες δύο ομάδες να προσπαθούν για μία διάκριση. Αναλύοντας τις παραπάνω ομάδες, και ταυτόχρονα βλέποντας τις αποδόσεις στο pamestoixima.gr, προσωπικά θεωρώ πως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2014 θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Στοίχημα Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Πιο αναλυτικά, η «Nationalmannschaft», πέρασε άνετα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίρνοντας την πρώτη θέση σε με 27 βαθμούς σε 10 αγώνες. Στον όμιλο των προκριματικών, ήταν με τις Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Αρμενία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν. Πέτυχε εννιά νίκες και μία ήττα (1-2 από τη Βόρεια Μακεδονία).  Σκόραρε 36 γκολ και δέχθηκε μόλις 4-πέτυχε μάλιστα και μία ευρύ νίκη με 9-0 επί του Λιχτενστάιν- έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στα Προκριματικά και μία από τις καλύτερες άμυνες.

Παράλληλα, στο National League όπου διεξήχθησαν οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται στη δεύτερη θέση  με έξι βαθμούς σε έναν όμιλο με Ουγγαρία, Αγγλία και Ιταλία. Μέτρησε τρεις ισοπαλίες-όλες με 1-1 σκορ- και μία ευρύ νίκη με την Ιταλία όπου την υπέταξε με 5-2.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Εκτίμηση: Η ομάδα του Χάνσι Φλικ, έχοντας στις τάξεις μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου,  μεταξύ άλλων οι Γκουντογκάν, Χάβερτς, Μίλερ, Σανέ κλπ φαντάζει στα μάτια μου το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ε’ Ομίλου. Ο συνδυασμός της κακής εμφάνισης στο EURO 2020, όπου οι Γερμανοί θέλουν να ξεπλύνουν, με την πολλή νεανική και αλλαγμένη Ισπανία, βασική αντίπαλο για τον τίτλο του νικητή του ομίλου αλλά και φυσικά η απόδοση στο 2.10 στο pamestoixima.gr με ώθησαν ώστε να ποντάρω σε αυτό το δελεαστικό σημείο.

στοίχημα μουντιάλ

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Μονό
Νικητής ΣΤ' Ομίλου
Γερμανία
2.10