Η «Σελέστε» ξέρει πως να το κάνει

προγνωστικα Μουντιάλ

Μπορεί να απέχουμε κάποιους μήνες από το Μουντιάλ, όμως μπορούμε από τώρα να βρούμε μακροχρόνια στοιχήματα με αξία.

Τέτοια εποχή θα είμασταν κανονικά μπροστά από μια οθόνη και θα παρακολουθούσαμε τους αγώνες του Μουντιάλ. Προς το παρόν αυτό που κάνουμε είναι να ψάχνουμε ευκαιρίες σε μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία μπορούν να αποδειχτούν χρυσάφι ακόμα και τόσους μήνες νωρίτερα από την έναρξη της διοργάνωσης. μακροχρόνια Μουντιάλ

Ένας όμιλος με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ο τελευταίος. Αποτελείται από χώρες από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους και λείπει το τεράστιο όνομα επιπέδου Βραζιλίας, Αργεντινής, Γαλλία, Γερμανίας κτλ. Πιο συγκεκριμένα τον απαρτίζουν Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότια Κορέα.

Το προβάδισμα για την πρόκριση έχουν με μια πρώτη ματιά οι Πορτογάλοι και οι Ουρουγουανοί, συγκρίνοντας τα ρόστερ των ομάδων. Οι μπουκ συμφωνούν μαζί μας και οι αποδόσεις για το νικητή του ομίλου είναι οι εξής:

Πορτογαλία – 1.60

Ουρουγουάη – 2.75

Νότια Κορέα – 12.00

Γκάνα  – 12.00

Αρχικά πιστεύω πως όντως Πορτογαλία και Ουρουγουάη έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά η πρωτιά ίσως κριθεί στα παιχνίδια με τους άλλους δυο. Άλλωστε Νότια Κορέα και Γκάνα μόνο κομπάρσοι δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού διαθέτουν παίκτες με αρκετές παραστάσεις. Το κίνητρο για την πρώτη θέση είναι μεγάλο, αφού ο όμιλός τους διασταυρώνεται με αυτόν της Βραζιλίας στα πρώτα νοκ άουτ. Δεδομένου ότι η «Σελεσάο» είναι το φαβορί, δε νομίζω ότι κάποιος δεν θα ήθελε να την αποφύγει.

Οι αποδόσεις όμως θεωρώ πως αδικούν τη «Σελέστε». Όχι, αυτή τη στιγμή η Πορτογαλία δεν είναι για 1.60! Αμφότερες διαθέτουν πρωτοκλασάτους παίκτες που μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα από μόνοι τους. Στο Μουντιάλ όμως αυτό που κάνει τη διαφορά είναι συχνά το πάθος και η Ουρουγουάη είναι μια ομάδα που της περισσεύει. Για αρκετά από τα αστέρια της θα είναι η τελευταία διοργάνωση και το 2.75 αξίζει με κλειστά μάτια! Άλλωστε η Ουρουγουάη ξέρει πως γίνεται στους ομίλους. Το έκανε στο τελευταίο Παγκόσμιο με 3/3 νίκες απέναντι σε Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο, αλλά και το 2010 με επτά βαθμούς σε έναν όμιλο με αντιπάλους το Μεξικό, τη Γαλλία και τη Νότια Αφρική.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr

Μονό
Νικητής Η' ομίλου
Ουρουγουάη
2.75