Το Netflix δίνει απίστευτα λεφτά στις γυναίκες των Άγγλων παικτών για ντοκιμαντέρ

Το Netflix προσφέρει ένα μοναδικό ποσό στις γυναίκες των Άγγλων ποδοσφαιριστών ώστε να συμμετέχουν σε ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή τους δίπλα σε αυτούς

Η Αγγλία εκτός από την αρκετή και ιδιαίτερη δράση που προσφέρει εντός αγωνιστικού χώρου, πάντα έχει και τα πικάντικα της, εκτός αυτού, αφού συχνά πυκνά η προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπαίνει στο μικροσκόπιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να τις ξεψαχνίζουν, βρίσκοντας ευτράπελα και άλλα διάφορα γεγονότα. Βλέποντας την κατάσταση αυτή, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το Netflix θέλησε να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την χλιδάτη ζωή των συντρόφων των Άγγλων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα τονίζεται πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ θέλουν στην διάσημη εταιρεία παραγωγής ταινιών, να το παρουσιάσουν κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ώστε να δυναμιτίσουν και άλλο το κλίμα που υπάρχει.

Οι παραγωγοί φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τις συντρόφους των Τζακ Γκριλις (Σάσα Άτγουντ), την γυναίκα του Μπόουεν (Ντάνι Ντάιερ) αλλά και την σύζυγο του Λουκ Σο (Ανούσκα Σάντος), με τα χρήματα να είναι πάρα μα πάρα πολλά που θα δοθούν ώστε να ξεκινήσει κάτι τέτοιο (υπολογίζονται στις ένα εκατομμύριο λίρες). Βέβαια ο προπονητή της, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται να διαφωνεί πλήρως με αυτή την ιδέα καθώς όπως τονίζει μπορεί να αποσπάσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, σε κρίσιμα σημεία της προετοιμασίας, ενώ υπάρχουν και άλλες δυσκολίες αφού η εταιρεία τρέχει και πολλά άλλα πιο σημαντικά πρότζεκτ εκτός από αυτό, οπότε ίσως να μην προλάβει να το βγάλει μέχρι τον Νοέμβριο.