«Μπιανκοσελέστε» για κούπα

Στοίχημα Μουντιάλ

Στοίχημα Μουντιάλ: Μπορεί άραγε η Αργεντινή και ο Λιονέλ Μέσι να σπάσουν την κατάρα των Παγκοσμίων Κυπέλλων;

Το παζλ με τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπληρώθηκε . Αυστραλία και Κόστα Ρίκα ήταν οι δύο που πήραν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα γήπεδα του Κατάρ, στο πρώτο Μουντιάλ που θα λάβει χώρα μέσα στο χειμώνα. Ποια χώρα όμως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου; στοίχημα

Οι απαντήσεις ενδεχομένως να περιλαμβάνουν παραπάνω από μία επιλογή και δικαίως. Άλλωστε, πολλές από τις ομάδες που εμφανίζονται ως επικρατέστερες να ανεβούν στην κορυφή με βάση τις αποδόσεις των εταιριών, είναι πάνω κάτω στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο. Η Αργεντινή, όμως, εκτιμώ ότι αυτή τη χρονική στιγμή είναι ένα βήμα πιο κοντά από τις υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες.

Η «μπιανκοσελέστε» είναι πλέον αήττητη εδώ και τρία χρόνια, ήτοι στα τελευταία 33 παιχνίδια δεν έχει φύγει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο τελικός του Copa America, όπου η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κέρδισε τη μισητή Βραζιλία με 1-0 και ο… έτερος Λιονέλ, ο «μάγος» ντε, έσπασε την κατάρα κατακτώντας ένα τρόπαιο με τα χρώματα της εθνικής. Πριν από λίγες μέρες δε, σκόρπισε με 3-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» με τον Μέσι να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με το εθνόσημο.

Δεν είναι όμως μόνο η αναγέννηση του ηγέτη της Αργεντινής που έχει αλλάξει άρδην την εικόνα τα τελευταία 2 χρόνια. Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει άξιους συμπαραστάτες τους Άνχελ Ντι Μαρία και Λαουτάρο Μαρτίνεζ στην επίθεση, ενώ η μεσαία γραμμή μασάει… σίδερα με πρωταγωνιστές τους Ροντρίγκο Ντε Πολ και Ντάνιελ Παρέδες. Το πιο βασικό όμως, είναι ότι ο Σκαλόνι που μετά την απομάκρυνση του Σαμπάολι βρέθηκε στην άκρη του πάγκου, έχει μεταμορφώσει την «μπιανκοσελέστε» μετατρέποντάς τη σε πολεμική μηχανή που αρνείται να δεχθεί γκολ.

Μπορεί ο Αργεντινός προπονητής να δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ομάδα του επ’ ουδενί δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τα τελευταία δείγματα δείχνουν το εντελώς αντίθετο. Η πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα απέναντι στη Σαουδική Αραβία στο «Λουσάιλ Στέιντιουμ», θα γίνει σε 100 μέρες από σήμερα απέναντι στη Βραζιλία, στον αγώνα που θα κλείσει και τυπικά τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά. Εκεί θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάσταση των Αργεντινών. Προς ώρας, όμως, το 9.00 στο οποίο προσφέρει η Novibet τους Αργεντινούς να σηκώσουν το τρόπαιο, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Μονό
Νικητής τροπαίου
Αργεντινή
8.00