Μαγκουάιρ: «Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει – Στόχος να σηκώσουμε το Μουντιάλ»

Μαγκουάιρ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για την κριτική που δέχεται η Εθνική Αγγλίας

Η Αγγλία πηγαίνει πολύ άσχημα στο Nations League, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι πιο ορατός από ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και δέχονται έντονη κριτική, από όλους. Ο Χάρι Μαγκουάιρ, τόνισε σε δηλώσεις του, ως έναν εκ των κύριων στόχων από τον κόσμο, ότι με το ίδιο ποδόσφαιρο η Αγγλία έφτασε ως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στον τελικό του Euro, υπογραμμίζοντας πως στόχος στο Κατάρ είναι… να σηκωθεί το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Η ιστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μιλάει από μόνη της. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει πίεση και κριτική και σε κάθε παιχνίδι που δεν κερδίζεις θα υπάρχει πάντα κριτική.

Στα τελευταία ματς δεν πετύχαμε αρκετά γκολ, αλλά φτάσαμε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ήμασταν στα πέναλτι διεκδικώντας ένα Euro στην πατρίδα μας, που θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές που θα ζούσε χώρα μας. 

Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει. Όλοι μας μένουν πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχίζετε να μας πιέζετε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε.

Δείξαμε ότι υπάρχουν ακόμη τομείς για βελτίωση και αν θέλουμε να σηκώσουμε το Μουντιάλ πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και κάθε μέρα πρέπει να στοχεύουμε σε αυτό γιατί θέλουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους και ο επόμενος είναι να σηκώσουμε το τρόπαιο..»