Τα «πήρε» με τους παίκτες του Καμερούν ο Ετό

Καμερούν

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, από την εικόνα της ομάδας, παρά τη νίκη με 1-0 επί του Μπουρουντί.

Μπορεί το Καμερούν να επικράτησε του Μπουρουντί με 1-0, ωστόσο ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Μάλιστα, ο 41χρονος πλέον πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του στους παίκτες, λέγοντας τους πως αν δεν παίζουν καλά θα φέρει πιτσιρικάδες να πάρουν τις θέσεις τους.

Αναλυτικά τα λόγια του ήταν τα εξής: «Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος, δεν με νοιάζει απέναντι σε ποια ομάδα παίζετε, εδώ εκπροσωπείτε το Καμερούν. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Στην καριέρα μου έχασα την ευκαιρία να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ξέρω τι προβλήματα είχα ν’ αντιμετωπίσω. Τέτοια προβλήματα δεν θα επιτρέψω να εμφανιστούν ξανά.

Αν το αξίζετε, θα παίζετε. Αν δεν το αξίζετε, θα δώσουμε με χαρά την ευκαιρία σε πιτσιρικάδες να πάρουν τη θέση σας. Κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση στην ομάδα. Κανείς! Να κάνετε σωστά τη δουλειά σας όταν φοράτε αυτή τη φανέλα. Κάθεστε όλοι εδώ και δεν έχετε ιδέα τι μάχες δίνω για εσάς. Μπορεί να σκέφτεστε “τι μας λέει τώρα ο χαζός” αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τι λάθη έχω κάνει και γιατί απέτυχα.»

Υπενθυμίζουμε ότι το Καμερούν βρίσκεται σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο στο επερχόμενο Μουντιάλ, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την εκ των φαβορί για κατάκτηση Βραζιλία και τις πάντα υπολογίσιμες «ευρωπαίες» Σερβία και Ελβετία. Έτσι δικαιολογείται και το ξέσπασμα του προέδρου, ο οποίος θέλει να έχει τους παίκτες στην «τσίτα» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.