Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα**

Ο Ιούνιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr! Power June στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα!

Μπορεί, λοιπόν, η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μειώνεται, ωστόσο στο Pamestoixima.gr υπάρχει ράλι προσφορών*, ενώ είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports και στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!

Οι προσφορές*, λοιπόν, δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr και μέχρι τις 19/06 στα Virtuals+ το Power June συνεχίζεται με Moneyback*! Κάθε εβδομάδα και μια νέα προσφορά* για τα virtual sports στο Pamestoixima.gr!

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (14/06) είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό. Θα καταφέρουν να κάνουν το 1-1 οι «πράσινοι»; Στο Pamestoixima.gr το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός το ζεις παραπάνω, με 0% γκανιότα** και πολλά special bets παικτών στις αποδόσεις που πάντα ήθελες!

Επίσης, η Τρίτη (14/06) είναι η τελευταία ημέρα του Nations League. Στο Pamestoixima.gr τις σπουδαίες αναμετρήσεις Γερμανία – Ιταλία και Πολωνία – Βέλγιο τις ζεις διαφορετικά, με 0% γκανιότα** και special bets σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.