Δεν πάει Μουντιάλ ο Μάρκους Ράσφορντ;

Μουντιάλ

Ο Μάρκους Ράσφορντ ούτε τώρα κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας και οι φωνές που τον θέλουν εκτός πλάνων του Σάουθγκειτ αρχίζουν και πληθαίνουν

Η αλήθεια είναι πως ο Μάρκους Ράσφορντ αποτέλεσε ένα από τα μοιραία πρόσωπα του προηγούμενου Euro.

Ο Άγγλος επιθετικός έχασε ένα από τα τρία κρίσιμα πέναλτι, που κόστισαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αγγλία. Από τότε ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξανά κληθεί στην εθνική Αγγλίας, πληρώνοντας το τίμημα του ντεφορμαρίσματος του. Βέβαια όσες εναλλακτικές προτιμήθηκαν αντί αυτού, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν ιδιαίτερα στα καθήκοντα τους. Ο Μπουκαγιό Σακά, ο Φιλ Φόντεν και ο Τζάροντ Μπόυεν, είναι μερικοί από τους πολλούς που δεν έχουν δείξει απολύτως τίποτα στα δύο τελευταία παιχνίδια των «τριών λιονταριών».

Ο Ράσφορντ υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χάνγκ, μπορεί να γίνει ένας… διαφορετικός επιθετικός, περισσότερο επιδραστικός και ιδιαίτερα ικανός, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι η θέση του ακόμα παίζεται, για την ομάδα που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ να τον έχει εκτός πλάνων αλλά… να περιμένει να δει την όποια εξέλιξη του το επόμενο διάστημα, ειδικά όταν οι αντικαταστάτες του δεν δείχνουν ιδιαίτερα πράγματα.