Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις για τους τελικούς της Basket League

Ο Ιούνιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr! Power June στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα!

Μπορεί, λοιπόν, η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μειώνεται, ωστόσο στο Pamestoixima.gr υπάρχει ράλι προσφορών*, ενώ είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports και στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!

Οι προσφορές*, λοιπόν, δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr και μέχρι τις 12/06 στα Virtuals+ το Power June συνεχίζεται με Boost Νίκης* σε δυάδες της Playtech! Κάθε εβδομάδα και μια νέα προσφορά* για τα virtual sports στο Pamestoixima.gr!

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ! Στο Pamestoixima.gr, υπάρχει διαθέσιμη μια «πλούσια» λίστα με ειδικά στοιχήματα για τη σειρά των «αιωνίων», με ορισμένα special bets να προσφέρονται σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! Πιο συγκεκριμένα:

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 3-1 σκορ σειράς (3.50)
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ιωάννης Παπαπέτρου πρώτος σκόρερ σειράς (5.00)

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.