Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες του Καναδά

Απουσίασαν από την προπόνηση οι παίκτες λόγω διαμάχης που έχει ξεσπάσει για την πληρωμή τους στο Μουντιάλ.

Πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική ομάδα του Καναδά. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν χθες λόγω μιας διαμάχης που ξέσπασε σχετικά με τα χρήματα που θα λάβει ο κάθε παίκτης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παράλληλα, ακυρώθηκε το φιλικό με τον Παναμά στο φιλικό τα ξημερώματα Δευτέρας, αφού οι παίκτες αρνήθηκαν να κατέβουν.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους παίκτες για να λάβουν μία ίση και δίκαιη αμοιβή για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Τζόναθαν Οσόριο που θέλησε να υποστηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από τους συμπαίκτες του. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που ζητάμε είναι δίκαιο. Θέλουμε να μας φέρονται ισότιμα και να μην μας εκμεταλλεύονται. Από τότε που ήρθε ο Τζον Χέρντμαν τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στο θέμα των πτήσεων και της διαμονής. Παρόλα αυτά θέλουμε να δούμε μεγαλύτερη στήριξη από την Ομοσπονδία».

Έτσι, το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Ιουνίου, στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος κόντρα στον Παναμά, ακυρώθηκε!