Στο Ριάντ η πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Ντάλιτς

Μουντιάλ

Η εθνική ομάδα της Κροατίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Σαουδική Αραβία στις 16 Νοέμβρη, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Η εθνική ομάδα της Κροατίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Σαουδική Αραβία στις 16 Νοέμβρη, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό τεστ για την «Χρβάτσκα», καθώς οι Σαουδάραβες βρίσκονται στην 49η θέση στο ranking της FIFA.

O προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, δήλωσε πως είναι το τέλειο παιχνίδι για την ομάδα του λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων στο Mουντιάλ, καθώς οι παίκτες χρειάζεται να συνηθίσουν κατά κάποιον τρόπο στο κλίμα των χωρών της Μέσης Ανατολής και το Ριάντ είναι το κατάλληλο μέρος αφού οι καιρικές συνθήκες θα είναι παρόμοιες με εκείνες που θα επικρατούν στη χώρα του Κατάρ. «Επιπροσθέτως, η Σαουδική Αραβία είναι παραδοσιακά μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ασία και θα είναι καλό για εμάς να αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που θα έχει κίνητρο απέναντι στη φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου», ανέφερε ο Ντάλιτς.

Η εθνική ομάδα της Κροατίας θα φτάσει στο Ριάντ στις 14 Νοέμβρη και μετά την φιλική αναμέτρηση, θα αναχωρήσει για την Ντόχα στις 18 του μήνα.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.