Εθνική Βραζιλίας: «Ο Αμπέλ Φερέιρα υποψήφιος προπονητής για την Σελεσάο»

Εθνική Βραζιλίας

Ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε πως ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα είναι ένας εκ των βασικών υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Βραζιλία. Ουσιαστικά είναι εκείνος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας στην κυριαρχία της Παλμέιρας στην Νότια Αμερική με τα δύο συνεχόμενα Copa Libertadores. Έτσι είναι φυσικό να του γίνονται μεγαλύτερες και καλύτερες προτάσεις ακόμα… και από την Εθνική Βραζιλίας.

Γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός (και πρώην ποδοσφαιριστής) ο Χουάν Φερέιρα Νέτο ανάφερε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβουν τον πάγκο της Σελεσάο.

«Η ιδέα είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ή ακόμα και νωρίτερα, να κυνηγήσουμε τον Αμπέλ Φερέιρα. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ποιος μου το είπε. Ο Φερέιρα έδωσε μια συνέντευξη στο Conmebol TV, λέγοντας ότι δεν θέλει να γίνει ο προπονητής της Εθνικής, όμως η Ομοσπονδία θα κυνηγήσει αυτόν τον τύπο με έναν τρόπο, τον οποίο νομίζω ότι δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Η πρώτη ιδέα ήταν ο Γκουαρδιόλα, επειδή ο Αντρές και ο Ρονάλντο θα έπαιρναν το αεροπλάνο και θα πήγαιναν εκεί απλώς για να κάνουν μια πρόταση , αλλά νομίζω πως τελικά θα είναι ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας Πορτογάλος προπονητής ή κάποιος ξένος θα αναλάμβανε την Εθνική, αλλά τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα και ο Αμπέλ Φερέιρα είναι για μένα ο κατάλληλος. Δεν έχει λάβει ακόμα την πρόσκληση, αλλά θα την λάβει…» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Φερέιρα έχει πάντως και άλλες επιλογές από συλλόγους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ενώ ο Τίτε θα αποχαιρετήσει τον πάγκο της Βραζιλίας μετά το Κατάρ.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.