Με Μαζραουί αλλά όχι με Ζίγες η λίστα του Μαρόκο

Νέα ανατροπή δεδομένων στην εθνική Μαρόκο.

Νέα ανατροπή δεδομένων στην εθνική Μαρόκο καθώς στην λίστα παιχτών για τα επόμενα παιχνίδια υπάρχει το όνομα του Νουσαΐρ Μαζραουί, που αποτελούσε το μεγάλο ερωτηματικό, αλλά όχι του  Χακίμ Ζίγιες.

Ο προπονητής των λιονταριών Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς καθώς ανακοίνωνε την λίστα τόνισε πως ενώ η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για κάθε ποδοσφαιριστή, αα δεν θα επιλέξει κάποιον που δεν βάζει την ομάδα σε προτεραιότητα, ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών στον σταρ της Τσέλσι. Ο μέσος των Λονδρέζων απάντησε πως δεν θα ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του Βόσνιου και έτσι μπήκαν οι τίτλοι τέλους στις σχέσεις μεταξύ των δύο.

Μπορεί ο Ζίγιες να αποτελεί την μεγάλη απουσία των Μαροκινών, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές επιστροφές όπως του μέσου της Μαρσέιγ Αμίν Χαρίτ και τον εξτρέμ της Αλ Αΐν Σοφιάν Ραχίμι. Ακόμα εκτός λίστας λόγω τραυματισμών βρέθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές με πιο ηχηρή την απουσία του Σοφιάν Μπουφάν.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της λίστας ο 69χρονος προπονητής δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τα μίντια της χώρας για τον πόλεμο που δέχεται τονίζοντας πως «Τα ψέμματα που με κατηγορούν ότι πρόσβαλα το έθνος του Μαρόκο με έχουν πληγώσει βαθύτατα».