Αν. ο Μπατιστούτα ήταν στην θέση του Ιγκουαΐν (vid)…

Χρήστης του Twitter έφτιαξε ένα βίντεο συγκρίνοντας Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Γκαμπριέλ Μπατιστούτα δείχνοντας το τελείωμα τους σε δύο ίδιες φάσεις

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μπορεί φαινομενικά να έχει ολοκληρώσει την καριέρα του στο υψηλό επίπεδο ωστόσο έμεινε στην ιστορία για τα δαιμόνια πράγματα που έκανε στην Ιταλία με την Νάπολι και την Γιουβέντους. Ωστόσο με την εθνική του ομάδα μετράει δύο στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει ολόκληρη την ποδοσφαιρική ιστορία άμα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Συγκεκριμένα οι δύο μεγάλες ευκαιρίες στον τελικό του Μουντιάλ το 2014 και του Κόπα Αμέρικα το 2015 στοιχειώνουν το μυαλό των Αργεντινών φιλάθλων και θα παραμείνουν κλειδωμένες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως τα μεγαλύτερα what if της «Αλμπισελέστε».

Ένας χρήστης του Twitter έφτιαξε ένα βίντεο, απεικονίζοντας τον θρυλικό Γκάμπριελ Μπατιστούτα να σκοράρει σε δύο παρόμοιες φάσεις, με εκείνες που έχασε ο «Πιπίτα» και τονίζει πως μεγάλος παλαίμαχος Αργεντίνος στράικερ θα είχε ευστοχήσει και τώρα… τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.