Ο Καφού θεωρεί πως το Μουντιάλ θα πάει στην Ισπανία

Μουντιάλ

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος και κάτοχος Μουντιάλ, Καφού, πιστεύει αρκετά στην Ισπανία, τοποθετώντας την ψηλά στην λίστα με τα φαβορί.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσσος διατύπωσε την γνώμη του για το ερχόμενο Μουντιάλ, λέγοντας πως η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε είναι το φαβορί για την κατάκτηση του.

Μάλιστα τόνισε πως έχει μεγάλα ταλέντα και μπορεί να κάνουν σπουδαία πράγματα στο Κατάρ, καθώς ήδη απέδειξαν μερική από την αξία τους στο προηγούμενο Euro. Αξίζει να σημειωθεί επίσης… πως δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο για να απαντήσει, δείχνοντας πως έχει την «Ρόχα» αρκετά ψηλά στις επιλογές του.

«Η ομάδα της Ισπανίας είναι αναμφίβολα ένα από τα φαβορί της επόμενης χρονιάς. Ο Λουίς Ενρίκε κάνει φανταστική δουλειά με την ομάδα, έφτασε στα ημιτελικά μιας σημαντικής διοργάνωσης (Euro 2020) με τόσο νεαρά ταλέντα. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε στους νέους παίκτες την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και αυτοί οι νεαροί Ισπανοί παίκτες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εμπειρία για να κάνουν πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».