Ο Νεϊμάρ προκάλεσε τον…. Εμπαπέ με μία ιδιαίτερη δήλωση για το Μουντιάλ

Στο Κατάρ βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες οι αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι συζήτησαν για το ερχόμενο Μουντιάλ με τον Νεϊμάρ να προκαλεί τον Εμπαπέ.

Οι ετοιμασίες στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022 κάθε μέρα γίνονται και πιο έντονες, με διάφορους αστέρες του ποδοσφαίρου να έχουν παρελάσει από το αραβικό κρατίδιο.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ντανίλο και Βαινάλντουμ. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων και σε μερικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Βραζιλιάνος σταρ των Παριζιάνων θέλησε να πειράξει, τον Εμπαπέ, λέγοντας πως φέτος είναι η σειρά της χώρας του να ξαναπάρει το κύπελλο.

«Τον Νοέμβριο, γυρνάς σπίτι, αδελφέ! Κιλιάν, έχεις ήδη πάρει το κύπελλο. Τώρα, είναι η σειρά της Βραζιλίας! 100% Βραζιλία! Πορτογαλία, έξω! Μαρόκο, έξω! Ολλανδία, τελείωσε! Γαλλία, έξω! Και πάω με την Βραζιλία και κερδίζω» είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τον συμπαίκτη του, ο οποίος αντέδρασε χαλαρά.

Στην συνέχεια και αφού έκανε το απαιτούμενο «καλαμπούρι», αποφάσισε να σοβαρευτεί, τονίζοντας το όνειρο του να φέρει αυτό το κύπελλο στην Βραζιλία.

«Είναι απίστευτο να παίζεις σε Μουντιάλ. Αυτά τα ματς, θα είναι τα πιο σημαντικά της ζωής μας. Ακόμη, δεν έχω κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ο Ντράξλερ και ο Κιλιάν. Είναι ένα όνειρο που έχω. Ελπίζω να μοιρασθώ αυτό το όνειρο, όταν πετύχω και φέρω το Κύπελλο στην Βραζιλία».