Ανατροπή σκηνικού και επιστροφή Ζίγιες

Μουντιάλ

Επιστρέφει στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και ο Ζίγιες ενόψει του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για την Ομοσπονδία του Μαρόκο αφού μετά την συμφωνία με τον Μαζραουί, ο άλλος μεγάλος σταρ της Εθνικής, Χακίμ Ζίγιες, άφησε πίσω τις διαφορές του με τον προπονητή Χαλιλχοτζίτς και επιστρέφει στην ομάδα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ζίγιες θα αποσυρθεί από την εθνική και μαζί του θα έφερνε και την απόλυση του Βόσνιου τεχνικού, ο σούπερ στάρ της Τσέλσι πείστηκε από τον πρόεδρο Φαουζί Λέκα να συνεχίσει να φορά το εθνόσημο αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Σινσινάτι στις 2 Ιουνίου και τουλάχιστον έως το τέλος των υποχρεώσεων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Για την ιστορία ο Ζίγιες με τον Μαζραουί διαφώνησαν με την μη κλήση τους στην εθνική και έτσι έθεσαν θέμα απόσυρσης όσο συνεχιζόταν η συνεργασία του Μαρόκο με τον 69χρονό coach. Την επίλυση του θέματος ανέλαβε η Ομοσπονδία, όμως κυρίως ο Ζίγιες έδειχνε ανένδοτος και για αυτόν τον λόγο έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου.

Τα πράγματα άλλαξαν άρδην καθώς και οι δύο πλευρές κάνανε υποχωρήσεις και έτσι η ομάδα από την Βόρεια Αφρική θα ταξιδέψει οπως όλα δείχνουν στο Κατάρ με όλα τις τα αστέρια αλλά και με τον άνθρωπο που κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να επαναφέρει την ομάδα στο προσκήνιο, τον Βαχίντ Χαλιλχοτζίτς.