Μουντιάλ: Κάνει σκέψεις για Μπόουεν ο Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ

Ο Τζάρεντ Μπόουεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της Αγγλίας για το Μουντιάλ 2022.

Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς για να μιλάει κάποιος για κλήσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο, στην φετινή σεζόν ένας αναπάντεχος υποψήφιος έκανε την εμφάνισή του και κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων αλλά και του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τόσο οι Γκρίλις, Σάντσο και Ράσφορντ που ήταν μέλη της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2020, δεν πραγματοποίησαν καλή σεζόν φέτος και το γεγονός αυτό βάζει σε σκέψεις τον Σάουθγκεϊτ. Έτσι, μια επιλογή που φαντάζει αρκετά πιθανή είναι αυτή του Τζάρεντ Μπόουεν.

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν με την αγγλική ομάδα, έχοντας 18 γκολ και 13 ασίστ. Φυσικά, τα νούμερα δεν περνάνε απαρατήρητα από τον Σάουθγκεϊτ, ο οποίος θα τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Βέβαια, ο Μπόουεν θα χρειαστεί να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, αφού το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Εφόσον λοιπόν παραμείνει υγιής και συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα κερδίσει την πρώτη του κλήση σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική του ομάδα.