Πιεχνίτσεκ: «Ο Μέσι θα είναι αναπληρωματικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μέσι

Δεν έδειξε ιδιαίτερα τρομοκρατημένος από τον Λιονέλ Μέσι ο πρώην προπονητής της εθνικής Πολωνίας, Αντόνι Πιεχνίτσεκ.

Την άποψή του πως δεν θα είναι μεγάλος κίνδυνος στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λιονέλ Μέσι κατέθεσε ο Αντόνι Πιεχνίτσεκ.

O Μέσι δεν είναι και στα καλύτερα του φέτος, με τον Αργεντίνο σταρ να δυσκολεύεται με τη προσαρμογή του στη Γαλλία και τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, ο οποίος έκατσε στο πάγκο της χώρας του στη διοργάνωση του 1982, δήλωσε πως:

«Θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν ο Μέσι ήταν πέντε ή έξι χρόνια νεότερος. Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Μέσι είναι πλέον ο παππούς του δάσους. Δεν είναι πια ο παίκτης που ήταν πριν από μερικά χρόνια και μένει να δούμε τι ρόλο θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

«Είναι πιθανό να τον βάλουν στον πάγκο, δεδομένου του σημερινού του επιπέδου, μπορεί να παίξει έναν ρόλο σαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη Σουηδία. Θα παίξει τα τελευταία 15-20 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή».

«Θα μπορούσε να έχει ένα συγκλονιστικό τουρνουά, δεν μπορώ να το αποκλείσω, αλλά βλέποντας πώς φαίνεται με την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν είναι ο ίδιος ο Μέσι με το παρελθόν».