Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Μαζραουί

Μαζραουί

Στα σκαριά η επιστροφή Μαζραουί στην εθνική ομάδα του Μαρόκο!

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η πολύμηνη κόντρα μεταξύ του μεγάλου αστεριού του Άγιαξ  Νουσαϊρ Μαζραουί και του προπονητή της Εθνικής Μαρόκο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς που είχε οδηγήσει τον πρώτο σε δήλωση μέσω διαδικτύου ότι σταματάει να συμμετέχει στην εθνική έως ότου απομακρυνθεί ο Βόσνιος τεχνικός.

Με πρωτοβουλία του έμπειρου coach, ο οποίος μετέβη προσωπικά στο Άμστερνταμ και μίλησε κατ’ ιδίαν με τον Μαζραουί, τα προβλήματα μπαίνουν προς το παρόν στην άκρη και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται τουλάχιστον μέχρι την λήξη του Μουντιάλ του Κατάρ.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η στήριξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Φουζί Λέκα ο οποίος σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Χαλίλχοτζιτς και ουσιαστικά έθεσε προ των ευθυνών τους τόσο τον Μαζραουί όσο και τον Ζίγιες, οι οποίοι είχαν θέσει βέτο ώστε να απομακρυνθεί από τον πάγκο. Μετά τις δηλώσεις αυτές ο νυν δεξιός μπακ της Μπάγερν Μονάχου διέγραψε την δημοσίευση του στην οποία ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην εθνική με αυτό το καθεστώς.

Στον αντίποδα ο Ζίγιες παρά την αλλαγή πλεύσης του συμπαίκτη του, συνεχίζει να είναι αρνητικός στην συνεργασία με τον προπονητή και τονίζει ότι θα απουσιάζει από το Μουντιάλ του Κατάρ.