Μεταδόσεις Μουντιάλ: Νέα δεδομένα για την προβολή των αγώνων από τον ΑΝΤ1

μεταδόσεις Μουντιάλ

Ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τις μεταδόσεις των αγώνων του Μουντιάλ, αλλά προκύπτουν νέα δεδομένα για την προβολή τους.

Ως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο ΑΝΤ1 έχει αναλάβει να μεταφέρει στις οθόνες μας το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του 2022 με μεταδόσεις αγώνων και εκπομπές, το οποίο δεν είναι άλλο από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μουντιάλ 2022: Αποκλειστική μετάδοση από τον ANT1

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μουντιάλ, την φάση δηλαδή των ομίλων της διοργάνωσης, να μην προβάλλει όλα τα παιχνίδια από την συχνότητα του, προκειμένου να μην «κάψει» το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Αυτό συμβαίνει διότι το Μουντιάλ του Κατάρ διεξάγεται χειμώνα, με αποτέλεσμα οι μεταδόσεις των αγώνων να πέφτουν πάνω στο κανονικό πρόγραμμα του σταθμού.

Έτσι, προκύπτουν τα νέα εξής δεδομένα όσον αφορά τις μεταδόσεις των αγώνων του Μουντιάλ. Οι αναμετρήσεις με ώρα έναρξης 15:00, 17:00 ή 19:00 θα μεταδοθούν είτε από το ΜακεδονίαTV , είτε από τη νέα πλατφόρμα ΑΝΤ1+ για τις ημέρες Δευτέρα ως Παρασκευή.

Αντίθετα, οι αγώνες  με ώρα έναρξης 21:00 τις καθημερινές θα προβληθούν από την συχνότητα του ΑΝΤ1, όπως και αυτοί του Σαββατοκύριακου, με την διοίκηση του καναλιού να έχει πάρει αποφασίσει εκείνες τις ημέρες να αφιερώσει μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του στο Μουντιάλ, με live εκπομπές, πέρα από τις μεταδόσεις.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.